tirsdag 17. februar 2009

Busy bee…

flowerline02

I går og i dag har eg hatt eit spesielt “prosjekt” på gong .. heilt for meg sjøl… men det har vore kjekt! :-)

flowerline02

Etternamnet mitt er heller sjelden.. her i distriktet fins det ein del som heiter det same, men som ikkje er av same slekt som meg likevel.. fordi det fins fleire opprinnelsa til namnet sjølsagt…

flowerline02

MEN ute i verda.. er der ikkje så fryktelig monge.. eg har funne nokken gjennom FB og har allereide fått meg tre nye venna, med same etternamn som meg sjøl.. alle har familie i Norge frå gammalt av… dette synes eg er veldig artig! :-)

flowerline02

Eg er ikkje så flink og tolmodig til å studere familie bakover i tid…  men synes det er greitt å sjå på dersom eg får det skriftleg og oversiktelig på papiret… men det nyttar ikkje å fortelje det til meg.. då får eg rett og slett øyretopp… og tankane vandrar alle andre plassa.. hehe..

flowerline02

Men i all verden, nye venner er ikkje å forakte.. kjekke var dei også :-)

flowerline02

ELLERS

beeline

Ellers så har eg hatt det travelt på jobben siste tida.. sjukmeldingar gjer at dagane vert travle og fridagane færre

beeline

Så eg har følt meg som en “busy bee”

Busy,busy,busy, buszy, buszy, buzzy,buzzy, buzzy, buzz, buzz, buzzzz, buzzz, buzzzzz, zzzzZzZZZ, ZZZzzzzzZZZzz…

beeline

ja, heilt til eg sovna av utmattelse..

Så i tillegg til en aldri så liten “bloggers-block” har eg vore ganske trøtt siste tida… men eg lova å kome sterkare tilbake.. berre dette roar seg.

beeline

5 kommentarer:

Monicas sa...

du verden.....spennende...ja alltid så koselig å ha dæ på besøk inne hos mæ....varma, å det e nesten som om æ føl at æ kjenne dæ litt...klem fra nord

Turid sa...

Ja det er spennende og "forske" litt på slektsnavnet sitt.

Lov med bloggpauser vet du:) Vi skal jo helst ha et liv utenom også..hihi;) Selv kastet jeg meg ut i fargeuken..går fort å blogge det ene bildet jeg har hver dag, men å lage det bildet bruker jeg jo litt tid på. Men litt gøy då:)

Nikoline sa...

nei,nei,nei... puuhh... må for all del ikkje tru eg er eit slikt SUPERmenneske!!
Då har eg uttrykt meg uklårt,eg har nemleg dreve på EI HEIL VEKE til ende.. (trur eg skreiv litt om vaskinga i eit tdlegare innlegg også,men ein kan jo ikkje få med seg alt her i verden...)
Kjekt med litt "forskning", sjølv driv eg med slektsgransking og har gjort det i mange,mange år. Likevel dukkar det stadig opp nye ting..
Ha ein god kveld,og håpar det roar seg litt rundt deg snart...ikkje noko kjekt når det vert slikt stress.

Miamor sa...

..spennende dette da Monica..du er da aktiv om du er litt sliten skjønner eg....ha en spennende kveld..kanskje natt no...for noen?? Koslige kommentarer fra dg stadig vekk..sett pris på det!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.