torsdag 27. november 2008

Ei utfordring…

Eg har fått ei utfordring frå Nikoline…..

Slike eg forstår det skal eg skrive 7 ting om meg sjøl… og så skal eg vidare sende utfordringa til 7 andre som det hadde vore kjekt å få vite litt meir om..

cat_lion_perceptionSM3

JA, men då er det vel berre å sette i gong og tenkje…. hmmm.

#1 Eg er yngst av tre sysken, og vaks vel nesten opp som enebarn, då begge syskena mina var endel år eldre enn meg (med 6 og 8 års forsprang)

gamle dager 004mej

#2 Som 12 åring vart eg tante for fyste gong.. til Veronica, som var døv… og då var det berre å legge seg i hardtrening og lære seg teiknspråk. Veldig artig å kunne dette, sjøl om dei no bur i Bergen og eg ikkje får øvd så mykje, men eg møter av og til på døve i jobben min, og får øvd litt då.

signlanguage

i_love_you

#3 Eg har vore utvekslings student i Minnesota… Det vart eit år med monge opplevelsar… og eit av dei mest tragiske åra i mitt liv, då faren min døde 2 månedar etter eg var komen dit.. så eg måtte heim ein tur, før eg reiste tilbake og fullførte året som sidan gav meg monge uforgløymelege minner og ei ny familie som eg set stoor pris på.

minnesota

#4 Eg har vore Au-pair i California… passa tre skjønne ungar som eg no har møtt igjen som vaksne gjennom facebook :-)  teknologiens verden er kjekk den til tider… Då eg var i California var det same året som det store jordskjelvet der borte fann stad.. OG eg kan skilte med at “ I survived the 7,1 earthquake in San Francisco” …

275px-Car_Crushed_Under_Marina_Apartments

#5 Eg har budd i Bergen i mange år, og har mange kjekke minner derifrå.. jobba som dagmamma, og gjekk på skule om kvelden, OG eg var badevakt på Hunstad skule for døve.

image_only_black_red

#6 Eg var allergisk mot alt som hadde pels då eg var lita, og så eg då, som elskar dyr!!! Og eg fekk aldri ete peanøtter og mandarinar osv.. det som er det beste eg veit… tragisk!! Heldigvis vaks eg det av meg, og har no huset fullt med både mandarinar og dyr ;-)

Det visste dei ikkje då dei tok dette bildet vil eg tru…

gamle dager 004mej

#7 Eg elskar å reise, og har som sagt budd i USA i to år.. har vore innom desse statane : Minnesota, New York, Iowa, Wisconsin, Illinois, North og South Dakota, Montana, Wyoming, Nevada, Oregon og California…. og eg har vore i England, Italia og Spania, Sverige og Finland og håper å få reise en god del meir før eg gir meg!! :-)

usaMAP

OG då var det det å sende denne utfordringa vidare….

Cecilie i frå  Kvardagsliv

Besta i frå  BESTAHJEMMET

Tofo i frå Tofo sin familieblogg.

Ronille i frå Ronille sin blogg om Troll og hobbyane mine.

Tonje i frå  A step in the right direction

Veronica i frå  Vero`s lillehjørne

Anne Grethe i frå The world of Sandnes

Håper de tek utfordringa på strak arm!!! :-)

Lykke til alle sammen ! :-) Det er no litt kjekt!!!

6 kommentarer:

Tonje sa...

Takk for utfordringen... Skal nok få blogget denne, må bare tenke meg litt om først...

Artig å få vite litt mer om deg. Man føler jo at man kjenner hverandre litt etter å ha lest bloggen, men det er jo også så utroooolig mye en ikke vet...

Turid sa...

Takker for utfordringen...må tenke litt..i natt..hihi. Har nettopp hatt besøk, og det surrer fortsatt oppi hodet!
Kjekt å lese om deg og ting du har gjort. Har flyttet litt på deg du..spennende!
Takker for hilsen fra din mor!!!

Og du de bildene i forrige innlegg, jeg ville veldig gjerne hatt minst et av de! De var kjempefine! Også mine farger også!
God natt klem fra meg ;)

Turid sa...

Lykke til med din sønns bursdag i morgen!

Og du det jordskjelvet må ha vært en GRUSOM opplevelse!!!

klem :)

Ida Mari... sa...

Hei :)
kjekt du la igjen ein kommentar på sida mi, nabo altså..hmm...Veit ikkje om eg kjenner deg igjen her inne i bloglandia, men kanskje om eg ser deg oppe i Grepalida.. :)
Ha ei fin helg :)

Miamor sa...

oi..det visste jeg ikke....du får la det komme det som kommer ...er det snakk om den veronika som er venninne med Runa Moe?? som også er døv?+ jeg bodde på hybel hos dem da jeg studerte..og husker godt veronika..hvis det er den samme da!! Klem

Miamor sa...

Det var morsomt!! Boddde på andre sida jeg da, hos Aglen.Hadde mye med Ragnar og Reidun å gjøre også!! Husker godt foreldrene til Veronika..er det moren hennes som er din søster??