mandag 22. september 2008

Haustgleder...

ÅÅååå no e det bra koselig å være inne kveldane...
tenk at et lite lys kan gjer så mykje med humøret :-)


sette seg i go'stolen og berre nyte at en er til... ha det kjekt ilag med sine nærmaste, lese ei god bok, og berre slappe heilt av... endå deiligare hadde det vore viss vinden ulte og kanskje regnet slo lett imot ruta.. for då vert kontrasten så mykje tydeligare...og en set så mykje meir pris på at en faktisk har tak over hovudet.. i tillegg til stearinlys og ild ;-)

og kanskje ein er så heldig at en også har ny-hausta plommer på lur... mmmm deilig!!
OG då er eg glad for at vi har hatt dette flotte været vi har hatt (og ikkje vind og regn), for no har dei gode haust plommene også fått lov å modne skikkelig. Det er jammen ikkje kvart år på våre kantar.
Ha det godt "bloggers" og nyt hausten i fulle drag så lenge det fine været held seg.. så kan vi trøste oss med stearinlys tidsnok.


3 kommentarer:

Dagny- Heim sa...

Ja,ja, no må du ikkje overdrive den kosetrangen din! Regn og ulande vind!?!?! Går ikkje an å be om det!!!! No fekk du regn i dag da, med det var vel ikkje heilt slikt regn du tenkte på....gråskodde i fjella i tillegg ;-)

Ha en fin dag uansett!

~♥~ Monica S sa...

NEI... e nok ikkje så VELDIG glad i regn... berre når ej veit ej ikkje skal noke.. og det e kveld/natt helst!! ;-) hehe
Men,men... e no veldig fornøgde med varmen og sola vi hadde i går då!

Ha en fin dag du også!!

Tove sa...

Det er visst skikkeleg hauststemning med deg òg, ser eg! Klart eg vil ha tips til gode juleidèar!!! Send den gjerne til tovehd@hotmail.com

Blir nok meir innekos i dag, slik som det regnar.... Litt av eit haustferievèr!