tirsdag 27. oktober 2009

HJELP!!!

Det e visst noken som plagast med at sida mi “flyt” litt utover….  masse HTML øverst osv… DET vil eg tru er fordi vi har forskjellige nettlesarar… Eg har holdt meg til Internet Explorer.. veit at dei som har Firefox, får dette probelmet på sida mi… er du ein av dei??

a10ab

LA meg få høyre kor de ser bloggen, så skal eg heller sjå om EG bør bytte nettlesar!!!!!

Og er det andre som har høyrt dette på sin blogg?????

Monica

mandag 26. oktober 2009

Hei hei!! :-)

HEI ALLE SAMMEN!!!

bar049

ja, eg får berre beklage, men eg har vore TOM for blogg-materiale, og er stum av beundring over dokke som klarer å halde fram dag etter dag etter dag, og er like entusiastiske med nye flotte blogg innlegg! :-) Dokke er flinke!!!! det må eg berre sei!

bar049

Tenkte at eg skulle fortelle at eg slett ikkje har gløymt at eg har hatt ei lita konkurranse her inne for EI GOD STUND tilbake… gava ligg klar den… men eg må berre kare meg til å få sendt den til den heldige (?) vinnaren.. hehe!!  DET skal bli ganske snart!!!! Må vel få den avgårde før eg må til å sende julegaver i allefall! hehe.. uff.. eg er treig!!  *sukk*

bar049

Ja,ja… men dårleg samvittigheit har eg i allefall hatt, og savna dokke alle har eg gjort, men det har desverre ikkje overgått blogg-tørka mi..

bar049

Har ellers hatt mykje å tenke på reint privat, og har ikkje hatt det heilt store overskuddet heller… men no når mørket senkar seg over dagen, så kjem nok lysta tilbake… då er det ikkje så mykje ein kan styre med ellers likevel.

bar049

Håpe at de alle finn tilbake til bloggen min etterkvart….. har ellers også fått ein ny “venn” på lista mi.. Amanda er ny her i bloggverda, og ho er døtra mi, som har starta ny blogg i dag ;-) 

bar049

Då sjåast vi forhåpentligvis framover.. det er jammen ikkje lenge til jul!! Eg er heilt sjokkert over kor fort tida går!!!!

Stor klem

Monica